11-03-2015 21:24:00 büyüt küçült

Rize Vakfı İftar Yemeğine Bu Yılda Büyük İlgi Vardı...

Rize Vakfı İftar Yemeğine Bu Yılda Büyük İlgi Vardı... Her yıl olduğu gibi "Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı" geleneksel iftar yemeğini Rize vakfı sosyal tesislerinde gerçekleştirdi.

Rize Vakfı geleneksel iftar yemeği  21 Haziran Pazar Babalar gününde boğazın incisi Sarıyer Riva Restoran'da gerçekleştirdi. Geceye 1500 davetlinin katıldığı iftar yemeğinin sponsorluğunu Mete Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Mete üstlendi. Yemeğe başta ; Eski bakan Hayati Yazıcı, Merkez Valisi Hüseyin Ani Mutlu, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Eski Milletvekili İsmail Safi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Rize Belediyesi eski Başkanı Halil Bakırcı, Rizeli Milletvekili  Kenan Bıyık, Akademisyen Prof. Dr. Emin Gürses, Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, Hürriyet Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni  Tufan Türenç, Adli  Tıp Başkan Yardımcısı Dr. Hızır Aslıyürek, Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel  Müdür Yardımcısı Osman Kan 'ın yanı sıra spor, sanat ve iş dünyasından bir çok önemli isim katıldı. Çay tv'den canlı yayın gerçekleşen gecede  iftar öncesi sunucu Cansel Parsadan  konuğu Prof. Dr. Hasan Elik ile Ramazanın anlam ve önemi üzerine sohbet gerçekleştirdiler. İftar öncesi  Ataköy Camii İmam Hatibi Adem Karabey  Kuran tilavetini,  Bakırköy Müftüsü Mustafa Açıkalın  ise yemek duasını okudu. Başkan Orhan Keçeli davetlilere hitaben yaptığı konuşmada yoğun katılımdan dolayı teşekkür etti.  Etkinliklerimizin müdavimi hemşerimiz sayın; Hüseyin Avni Mutlu konuşmasında, Rize camiasını her fırsatta birlik ve bereberliğini  sergilediği etkinliklerde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.  Eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın; Hayati Yazıcı davetlilere hitaben yaptığı konuşmada Ramazan ayı münasebetiyle israfın sakıncalarından bahsederek yardımlaşmayı ön plana çıkarmamız gerektiğinin üzerinde durdu.

Editör: Hale Çolak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ETKİNLİKLER HABERLERİ