08-06-2017 16:28:00 büyüt küçült

Rize Vakfı “Geleneksel İftarı”, Riva Restoran’da yapıldı

Rize Vakfı “Geleneksel İftarı”, Riva Restoran’da yapıldı Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı, geleneksel hale gelen iftar programına, siyasetçi, işadamları, sanatçılar, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Rize Vakfı’nın “Geleneksel İftar Yemeği” 3 Haziran Cumartesi günü, Riva Restoran’da 1500 kişinin katılımı ile yapıldı. İftar programının sponsoru geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Rize Vakfı Başkan yardımcılarından Hüseyin Avni Sipahi oldu.

ÇAY TV tarafından canlı yayınlanan gecenin sunuculuğunu Neslihan Maltepe yaptı.

Ney dinletisi ile başlayan iftar programının konukları ise Bakırköy Müftüsü Mustafa Açıkalın ve Ataköy Ömer Duruk Camii İmam Hatibi Adem Karabey oldu.

Başkan Orhan Keçeli: Gelecek yılda buluşalım

Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli, yaptığı konuşmada katılan davetlilere teşekkür etti. Rize Vakfı’nın, Rize ile ilgili sosyal gündelik etkinliklerde üzerine düşen görevi yerine getirdiğini hatırlattı.

reklam