05-10-2014 17:35:00 büyüt küçült

Bedriye Eryılmaz Hakkın Rahmetine Kavuştu

Bedriye Eryılmaz Hakkın Rahmetine Kavuştu Yönetim Kurulu Üyemiz eski müsteşar yardımcısı Temel Eryılmaz'ın Annesi Bedriye Eryılmaz Hakkın rahmetine kavuştu.

Temel Eryılmaz’ın annesi Bedriye Eryılmaz hakkın rahmetine kavuştu.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Temel Eryılmaz’ın annesi Bedriye Eryılmaz sabaha karşı evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Sayın Eryılmaz'ın Acısını Paylaşıyor Merhumeye Allahtan Rahmet sevenlerine sabır diliyoruz.

Eryılmaz’ın cenazesi Ardeşen Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ardeşen’deki aile kabristanlığına defnedildi.  Ardeşen Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil, Rize Eski Belediye Başkanı Hızır Hop, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Yerebakan ve Mustafa Buçan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgüt temsilcileri, oda başkanları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Videosu